Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Társulatunk tagjai

 

screenhunter_012.jpgBebesi-Horváth Kata vagyok.

1977.11.01-én születtem Budapesten.Gimnáziumi tanulmányaim alatt az Aranytíz Ifjúsági Centrumban volt szerencsém belekóstolni a színészmesterség rejtelmeibe.
Tanáraim Hűvösvölgyi Ildikó, Czakó János, Gebora György, Bakó Gábor és Zubornyák Zoltán voltak.
Az érettségit követően a Théba Színiakadémia hallgatója lettem 2 évig. Osztályfőnököm Gosztonyi János volt.


1999-ben a Gór Nagy Mária Színitanoda diákja lettem, ahol megszereztem a színész II. végzettséget. Itt játszottam a nagy sikerű Hair és a Katonadolog musicalekben.
Belekóstolhattam az ügyelői feladatba is, hiszen 2 évig a folyamatos színpadi munka mellett ügyeltem is az előadásokat.
Ez idő alatt főszerepet kaptam a Csongrádi Mária által rendezett Üzenet című darabban, a Budapesti Kamara Színházban.
Ekkor kezdtem el a beszédtechnika oktatást az Aranytíz Musical Centrumban.
2002 és 2007 között a Madách Színház társulatába tartoztam, ahol játszottam számos neves színdarabban, musicalben.
(Az Operaház Fantomja, Volt egyszer egy csapat, Nyomorultak, Anna Karenina, Hegedűs a háztetőn, Ludas Matyi, 1;2;3; Ibolya, a Komédiaszínház, Isten Pénze , Chicago, Élektra, Web Site Story, Producerek)

2007 óta  musical- és operett-esteket adok.

 

 

 

 

200958_214221531941344_100000604955402_813783_121837_o.jpg

Galát Norbert vagyok.1986.10.26.-án születtem Szegeden. Már alig 5 éves koromra egyértelművé vált a környezetem számára,hogy a zene szeretete számomra több mint puszta kedvtelés.Én is mint sokan mások zene tagozatos álltalános iskolába jártam,kórusban énekeltem,színdarabokban játszottam,hangszeren (zongora) tanultam.

 

1995-ben a Békés Megyei Jókai Színházban mutattuk be Szőnyi Erzsébet meseoperáját a "A róka , a medve , és a favágó " címmel,melyben a "Favágó" címszerepét játszottam.14 évesen kerültem a könnyűzenei színpadokra.Középiskola mellett a Kacsoh Pongrác Művészeti Iskola magánének szakán tanultam.19 évesen bekerültem egy vidéki musical társulatba.1 éve költöztem Szegedről a fővárosba,ahol 2009 szeptemberében kezdem meg tanulmányaim a Bánfalvy Ági Nemzetközi Színészképző Iskola musical szakán.2010 tavaszán egy casting sonán beválogattak a 2010 őszén ,a Duna Tv által vetített "Diplomatavadász" c. sorozatba,ahol "Bence" karakterét alakíthattam. Ezzel párhuzamosan felvételt nyertem a Petőfi Musical Stúdió-ba,ahol számos musical gála mellett a Thália Színház-ban bemutattuk a "Kaleidoszkóp" című musicalt. Idén tavasszal mentorom és tanárom , Bánfalvy Ágnes szerepet ajánlott a nagy sikerű "Figaró Házassága" című darabban ahol a Thália Színház-on kívül az ország szinte minden pontján játszhattam,és a mai napig játszom "Buzgómócsing" szerepét. Idén nyáron szerződtem az Újpesti Színház társulatába,ahol Harsányi Gábor színművész úr rendezésben ősszel bemutatjuk a "Pesti Srácok" című új '56-os musicalt. Folyamatosan képzem a hangom,hogy egyre magasabb minőségben tudjam a közönség kedvét alázattal szolgálni.


 

 
Rózsavölgyi HajniRózsavölgyi Hajni vagyok. 1992.05.01-jén születtem Vácott. Baba korom óta nyilvánvaló volt a családom számára, hogy nekem a színházasdi nem puszta játék, hanem szerelem. Imádtam csillogós ruhákba bújni, táncolni, és játékmikrofonba énekelni.  Aztán egy időre felhagytam az énekléssel, amikor is bekerültem egy nem zenetagozatos általános iskolába Vácra. Felső tagozatos voltam, amikor láttam a Rómeó és Júlia című musicalt. Egészen innentől nem lehetett eltántorítani a célomtól: színésznő akarok lenni.  14 éves koromban sor került az első meghallgatásomra, ami már a szüleim számára is világossá tette, hogy lépnünk kell az ügyben, hogy álmaimat valóra váltsuk.

Jelentkeztem a Kővirágok Énekiskolába, ahová elsőre felvételt nyertem fiatal korom ellenére. Musical szakon végeztem el az iskolát, ám tanáraim ráébresztettek arra, hogy az én helyem az operett világában van. Elkezdtem klasszikus hangképzést tanulni, plusz órákat felvenni, mindezt úgy, hogy mellette német szakon a gimnáziumot is végeztem. Idén nyertem felvételt az ELTE-BTK- germanisztika- német nemzetiségi szakára, ám emellett természetesen nem hagyok fel az énekléssel, a folyamatos hangképzéssel, az operettel és a musicallel.

Tanulmányaim során sokféle karakterbe „belekóstolhattam”, mint például:

Elisabeth- A fiatal Sissy

Képzelt riport- Eszter

A Diótörő és Egérkirálybón denevér lehettem

Záró darabunkban a Bűn Tett És?! –ben pedig Velma Kelly szerepét kaptam meg.